Cookies
Met behulp van cookies kunnen we analyses maken en uw ervaring op onze website verbeteren. Bij verder gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer. Lees meer.
Akkoord
telefoon
Een overlijden?
We zijn er voor u!
24 uur per dag…
24/7 Een overlijden?
Wij staan klaar voor u
0111 40 2000

CondoleanceregisterCor Kuipers

23 oktober 1953 - 08 mei 2018

Geboren 23 oktober te Weststellingwerf
Overleden 8 mei 2018 te Zierikzee

Deel
Rouwkaart
Uitvaartinfo

Schrijf een bericht

Berichten

Heel veel sterkte met het verlies van Cor. een goed mens en fijne collega is niet meer. Rust in vrede Cor.
Jan van der Veen P.I. Veenhuizen
9 mei 2018
Soms is er zoveel wat we voelen maar is er zo weinig wat we weten te zeggen. Gecondoleerd en veel sterkte de komende tijd.
Hans Fes, PI Almere
9 mei 2018
Een bericht wat koud op je dak valt. Daarna terugdenken aan de fijne samenwerking en aan de mooie (sportieve) momenten met Cor in de PI Vught waar hij zich destijds zeer verbonden mee voelde. En wij met Cor. Veel sterkte met dit verlies en Cor, rust zacht.
Ton van Son, PI Vught
9 mei 2018
Kort geleden gingen we samen eten bij de Biet Cor Jan en Theo zaten aan de bar, zo genoten van al die uitspraken die ze hadden we zaten op dat verhoginkje, Cor zal gemist worden, de herinneringen blijven, helaas is Cor veel te vroeg vertrokken.
Flip en Carla de Leeuw
9 mei 2018
Gisteren gefloten en natuurlijk voor de wedstrijd een minuutje stilte voor jou Cor. En tijdens die minuut schoten er heel veel fijne momenten, gesprekken, whatsAppjes van ons door mijn hoofd. Bijna altijd over voetbal of over scheidsrechters. We kenden elkaar nog niet heel lang maar we hadden een klik en we waren het vaak met elkaar eens. (Ja, behalve dan over Ajax en Feijenoord) Kan het nog maar moeilijk bevatten dat daar nu zo abrupt een einde aan is gekomen. Wens de familie en vrienden heel veel sterkte toe bij dit enorme verlies. Koester de mooie herinneringen. De zin op de rouwkaart is zo treffend. “Als je in de harten van zovelen een plekje hebt gekregen, is je leven rijk geweest” We gaan je missen Cor, heel erg missen. Rust in vrede.
Leo Nouwen
9 mei 2018
Lieve Cor, we gaan je missen!! Bedankt voor alle leuke en gezellige momenten.. Dillon zal ook de gesprekjes over voetbal missen. Omdat je zo trots was op zijn Valencia avontuur: bij deze nog een foto van Dillon in actie op het trainingsveld van Valencia.. Rust zacht. Eva, Toni, Dillon en SennanXXxx
Eva, Toni, Dillon en Senna
9 mei 2018
rust zacht beste kerel
cor van dam
9 mei 2018
Lieve Cor, Ik ben dankbaar dat ik heb mogen kennen..Heel veel sterkte gewenst voor Inge, je dochters en verdere familie en vrienden! Alles waar je echt van houdt Zal warmte blijven geven Ook al is het niet gebleven 't blijft altijd een deel van jou, een stukje van je leven... Liefs Anneloes
Anneloes
9 mei 2018
Lieve Cor,we hebben mooie tijden beleefd met jou in Italië maar ook in Leeuwarden, Oenkerk en Hoogezand /sappemeer .... we zullen jou niet vergeten
Jan en Petra van dijk
9 mei 2018
Ongelooflijk! Zo zitten we aan de bar bij de Biet, zo ben je verdwenen! Fijn om met je samen te zijn geweest...
Ruud van de Laar
9 mei 2018
Gecondoleerd
Annet Bassa
9 mei 2018
Dag lieve Cor, ik ben dankbaar om jou te hebben mogen leren kennen als een gewaardeerde collega met veel passie voor je werk. Ik ben blij dat ik die fijne moeilijke gesprekken met je heb mogen voeren. Ik hoop dat je je rust hebt gevonden. Ik zal je missen❣️Heel veel sterkte voor Wilma esmee damarus en Inge het gemis zal enorm zijn maar de mooie en liefdevolle herinneringen blijven voor altijd
Hannah de Man
9 mei 2018
Rust zacht
Rachel en Jeffrey bakker
9 mei 2018
Hier in Zwolle erg geschrokken van dit nieuws. Heel veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijden.
Ferdy van Raan
9 mei 2018
Veel sterkte met dit grote verlies.
John van Dijk
9 mei 2018
Lieve familie, we zijn geschrokken dat Cor er niet meer is. Wat een leuke en fijne gesprekken hebben we met hem gehad in De Biet en wat sprak hij vol liefde over jullie. Altijd ook in de war met Esme’s naam en één van zijn dochters. Hij krijgt een mooi plekje in ons hart. Heel veel sterkte voor jullie allemaal
Ger en Esme
9 mei 2018
Beste Cor Via onze oudste dochters kwamen we met elkaar in kontakt. Vaak kwam ik je tegen op het fietspad jij van of naar het station en ik nog even eennrindje met zwabber. Enige jaren geleden ging je naar Zeeland en pakte je het leven weer op. Ook l was je ver weg voor Esmee was je altijd dichtbij. Zij zal je altijd naast en achter haar weten al ben je nu nog veel verder weg.
Arie Peerbolte
9 mei 2018
Beste Cor, wat schrok ik van het bericht dat je overleden bent. We spraken elkaar geregelt toen je als selectiefunctionaris werkzaam was. Ik had dan vaak een moeilijke vraag maar je sloot het gesprek altijf af met een grap. Zal dat gaan missen. Familie heel veel sterkte.
Gabrielle
9 mei 2018
Cor, onze afspraak gaat niet door! Jeetje wat ben ik vreselijk geschrokken van het bericht over je overlijden. Over onze clubs werden we het nooit eens, maar dat hoefde ook niet. Over het werk altijd! En wat heb ik veel van je mogen leren! Bedankt daar voor! We waren meer dan collega's en ik ga je vreselijk missen. Bedankt, vriend!
Casper Langendoen
9 mei 2018
Beste familie gecondoleerd met dit groot verlies heel veel sterkte de komende tijd voor mij blijven de mooie herhinderingen bij de voetbal bij HSC in Sappemeer wat hebben we daar een gespreken gevoerd onder genot van een biertje Cor ik ga je missen rust zacht vriend
Reini Hut
9 mei 2018
Geschrokken door je plotselinge overlijden. Volgens mijn ouders heb je uren met me gewandeld toen ik een baby was.... Ik wens de nabestaanden heel veel sterkte met het verlies van deze bijzondere man! X
Miriam Hoogeveen
9 mei 2018
Wat een ontzettend verlies van zo’n geweldige man. Wat kon hij mooi vertellen en goed luisteren. Hij heeft mijn leven in een korte tijd heel erg verrijkt. Ik wens zijn mooie dochters waar hij zo veel en mooi over sprak alle sterkte met het verwerken en plaatsten van dit intense verdriet. Ook Inge veel sterkte en liefde
Monique
9 mei 2018
Lieve vriend, Ik zal je gezelligheid strakjes missen, als ik weer thuis kom van mijn reizen over de zeeën en oceanen. Het moment dat ik je dan weer zag en dan die vrolijke blijk, “Hee, daar is ie weer”! En dan namen we er eentje “Op de goede afloop”. Ik zal er zeker eentje nemen, maar nu op jou, niet meer op de goede afloop. Vrolijke en hartelijke vriend, ik wens je een behouden vaart.
Noël M. Peters
9 mei 2018
Gecondoleerd en veel sterkte voor de Familie!
J.J. de Roos
9 mei 2018
De schok, ongeloof en het onwerkelijke gevoel dat ik kreeg bij het nieuws dat dé Cor Kuipers was overleden was enorm. Het idee dat ik hem ( op werkgebied ) nooit meer aan de lijn krijg is niet te bevatten. Nooit meer lekker babbelen of grapjes maken ( waarbij ik vergat waarom ik hem belde ) zijn helaas voorbij. Ik wil de familie, vrienden en andere nabestaande veel sterkte toe wensen met het verlies van deze bijzondere man.
Brenda Kenley
9 mei 2018
“ I’ve seen fire and I’ve seen rain I’ve seen sunny days that I thought would never end I’ve seen lonely times when I could not find a friend But I always thought that I’d see you again “ Familie, gecondoleerd met dit grote verlies.
Hanneke Broekhuis
9 mei 2018
Ik ga je missen gozer. Het was altijd gezellig om na werk een biertje te drinken met jou. Wat zal het saai zijn zonder jou. Rust zacht mijn vriend. Heel veel sterkte aan familie.
Ardjoe Ramsamoedj
9 mei 2018
Lieve Cor, Toen ik het bericht ontving dat je er niet meer bent, was ik stil... en dat ben ik nog steeds. Kan het niet bevatten... hoe kan dit nou? Zal de gezellige telefoontjes missen, waardoor ik eigenlijk soms niet meer wist met welke vraag ik ook alweer belde! Heel veel sterkte aan iedereen die je lief had, en voor jou: zet ‘m op powerranger daar in de hemel! Veel lief xx
Carolina Hugen
9 mei 2018
Lieve Cor..rust zacht! Heel veel sterkte gewenst voor de familie bij het verwerken van dit enorme verlies!
Sarah Nijenhuis
9 mei 2018
Gecondoleerd met dit grote verlies en heel veel sterkte toegewenst.
Patrick Veluwenkamp
9 mei 2018
Rest in Peace
Yolanda Sumter PI Krimpen a/d Ijssel
9 mei 2018
Het zijn de woorden die te kort schieten. Ik wens de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.
Piet Bruinsma PI Leeuwarden
9 mei 2018
Gecondoleerd met het verlies van Cor. Cor is voor mij altijd een gewaardeerd collega geweest. Zijn humor zal ik zieker missen evenals het praatje waar hij altijd voor in was. Heel veel sterkte toegewenst aan familie, vrienden en bekenden.
Wil Oerlemans
9 mei 2018
We hebben een zeer gewaardeerd collega verloren en een grote bron van kennis. We zullen hem missen. Heel veel sterkte aan de nabestaanden.
Petra Huijsmans
9 mei 2018
Wat onwerkelijk dat je er niet meer bent Cor. Je leefde op een mooie manier toe naar te pensioen, maakte je niet meer zo druk om alles maar was er wel als het nodig was. Het is je helaas niet gegund. Veel sterkte voor de familie en vrienden.
Peter Oosterom
9 mei 2018
Lieve familie Kuipers, ik kreeg van onze zoon Wisse dit vreselijke bericht van het overlijden van Cor. Oud buurman van ons op het Var in Leeuwarden. Wij herinneren Cor als een vrolijke en vriendelijke man. Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht om dit grote verlies te verwerken
Hetty en Rinke
9 mei 2018
Drie jaar lang, iedere dag zag ik jou.... En wat mis ik die momenten nu. Je vrolijkheid en oprechte interesse in de mensen om je heen, het is niet meer. Je laat een niet te vullen leegte achter in ons stamcafé, waarvan jij de ambassadeur in de puurste vorm was. Iedere dag rond borreluur denk ik, waar blijft Cor nu. Dat zal wel nooit wennen kameraad! En jij weet ook, You Never Walk Alone!
Paul Meuldijk
9 mei 2018
Cor wat vreemd dat ik je nu nooit meer zal bellen (werk). Ik zal de leuke gesprekjes missen. Rust zacht Cor... De familie en vrienden wens ik heel veel sterkte.
Sabrina
9 mei 2018
Wat zagen we een schrikbericht. Bedankt Cor, je was een gezellige, hartelijke collega, altijd een big hug, gulle lach en een gezellige babbel. We wensen Esmee, Damaris, Wilma, Inge en alle familie en vrienden heel veel sterkte en positieve kracht met het verlies van Cor. Warme groet Laura en Erwin
Laura en Erwin Castens
9 mei 2018
Lieve Cor, wat ga jij een enorme leegte achterlaten. Ik heb dagen nagedacht wat hier te plaatsen. Bedankt als wijze grote collega voor wat je me geleerd heb en ik altijd bij je terecht kon. Bedankt voor de wijze lessen als trotse vader, hoe trots je moet zijn op je kinderen en dat ook hoe klein ook, altijd moet benoemen. Of het nou de 1ste stapjes zijn, het fietsen of diploma’s! Jij deed dat steeds weer in gesprekken of in de auto vanaf Capelle naar de PI ging het eerst over de kinderen ipv werk. Dat heb ik je meiden ook laten weten. Als meeste bedankt voor je trouwe vriendschap, je steun, je schouder en erg geduldig luisterend oor als vriend op afstand. Je hebt mij vaak genoeg opgepept en laten zien dat het wel kan maar ook elke dag moet leven en leren, zeker moet incasseren en accepteren met revalideren. Je opmerkingen, zeker de trotse over mijn zoon, ga ik zeker koesteren en lees ze met natte oogjes na. Beloof me dat je gaat waken over je vrouwen en bescherm ze. Voor bij wie je in het hart zat, veel sterkte en zeker de 4 sterke dames voor wie het een hele opgave gaat worden om dit verlies een plek te geben. Rust zacht lieve lieve Cor x
Patricia Mooring
9 mei 2018
Wat verdrietig dat Cor veel te vroeg is overleden. Heel veel sterkte voor de familie en vrienden,
Marie-Anne de Groot
9 mei 2018
Met stomheid geslagen.... Cor een lieve man is heen gegaan van de aarde De herinnering aan hem blijft van onschatbare waarde Zoveel verdriet en pijn Laat onze woorden veel steun en troost zijn. Vele mooie, warme, inhoudelijke, troostende gesprekken hebben wij gevoerd, maar we hebben ook zo gelachen met elkaar. Overal konden we het over hebben, zowel werk als privé. Je vertelde zo vaak hoe trots je was op jouw twee mooi meiden Esmee en Damaris. Jouw relatie met Wilma ook al waren jullie niet meer samen. Het leven dat je opnieuw vorm gegeven had met Inge. Een warm mens is verloren gegaan. Wat zal ik je missen lieve Cor. Familie gecondoleerd met dit grote verlies! Liefs Marleen van Hout
Marleen van Hout
9 mei 2018
Voor alle naaste personen, dierbaren van Cor: Ik hoop dat jullie sterkte en kracht zullen vinden uit de woorden die uitgesproken worden over Cor. Bij heel veel personen had Cor toch wel een speciaal plekje verworven. Ik wist dat zijn gezondheid niet optimaal was, maar het bericht van zijn overlijden kwam toch wel heel onverwachts. Veel sterkte de komende periode. En, het klinkt misschien gek, maar in zo'n rouwperiode heb je ook vaak hele mooie momenten waardoor onderlinge persoonlijke banden versterken. Koester deze momenten, die zijn waardevol. Frits Schnoor (neef van Cor)
Frits Schnoor
9 mei 2018
Rust zacht, ik zal een Duveltje op je drinken.
Cindy van Drecht (oud collega BSF)
9 mei 2018
Beste familie, ik wens jullie de komende tijd heel veel sterkte en kracht toe. "een oud collega van PI Tilburg"
Monique Schellekens
9 mei 2018
Lieve familie van Cor, Wat een schok dat Cor is overleden! Hij zal door velen gemist worden en het is een triest gegeven dat hij maar zo kort heeft mogen genieten van het leven. Ik heb met plezier met hem mogen samenwerken bij de afdeling DIZ van het HK DJI. Ik heb ook genoten van zijn verhalen/ervaringen, en zijn trots over zijn kinderen! Veel kracht met het dragen van uw verlies. Wendy Roos (oud collega Selectiefunctionaris)
Wendy Roos
9 mei 2018
Lieve cor, Fijne vent bedankt voor al die leuke momenten die ik met je gehad heb.. Vanavond neem ik afscheid van je en denk ik al al die momenten dat we samen en drankje dronken.en vooral aan onze gezellige gesprekken ! We zullen je missen maat !!! Kus thijs xxxxxx
Matthijs post
9 mei 2018
Geweldige man, Ik kende je nog maar een jaar vanuit de biet maar je hebt veel indruk op me gemaakt vanwege je gezelligheid je manier van denken over voetbal maar vooral in hoe je was. Ik ga de mooie discussies over voetbal missen maar je mening daarover nooit vergeten! Kameraard tot ziens !!!
Werner Boot
9 mei 2018
Buurman Cor, Sinds paar jaar dat ik op de haven woon heb ik veel lol met je gehad tijdens bakje koffie op t stoepje of tijdens een biertje in de biet... We zullen je missen! Veel sterkte voor Inge en verdere familie!
Joachim Schot
9 mei 2018
Lieve Inge en familie, heel veel sterkte aankomende tijd ❤️ In de tijd dat ik begonnen ben bij de Biet heb ik ook Cor leren kennen. Veel gesprekken, discussies en gelachen aan de bar na werk, het zal een gemis worden.
Soonmi van Dijk
9 mei 2018
ik ken Cor al vanaf februari 1987, ik kwam bij Reclassering Nederland werken en wij werden collega’s. We werkten vanuit een ander team. Iedereen kende Cor want hij was aanwezig, viel op door zijn uitspraken, zijn uitbundige lach en was altijd in voor gezelligheid. Een man waar je niet zomaar omheen kon. Cor vertrekt richting gevangeniswezen en jaren later kom ik hem tegen met twee van die schattige meisjes in de Albert Heyn in Leeuwarden. Esmee en Damaris, circa 3 en 4 jaar. We blijken in dezelfde wijk te wonen en onze dochters worden beste vriendinnen. Damaris is bij ons kind aan huis en we leren elkaars gezinnen kennen. We delen verjaardagen en belangrijke momenten van de kinderen. Cor had altijd tijd voor een glas en een stevige discussie of mooi gesprek over wat er werkelijk toe doet. We mogen elkaar en zijn het zeker niet altijd met elkaar eens maar houden van de discussies. Daarin konden we elkaar ook aanspreken en luisterden we naar elkaar. Lief en leed ging over de tafel. Maar altijd weer positief in het leven willen staan. Eigen koers volgen is belangrijk, delen ook maar alles hoeft niet. Mijn medeleven gaat uit naar de meiden en Wilma en Inge. Hun vader, Inge haar partner en de vader van Wilma haar kinderen en haar ouder-maatje is er niet meer. Sterke vrouwen die hun weg zonder hem vervolgen. Cor, je bent plotseling vertrokken zonder afscheid te nemen. Je laat een lege plek achter. Ik zal je blijven herinneren en over je praten samen met Damaris Esmee en Wilma . Reino Meinema
Reino Meinema
9 mei 2018
Je was een lieve man, vader en vriend. Rust zacht Cor
Stephanie Eichin Cifuentes
9 mei 2018
Lieve cor, Ik ken je nog maar een jaar. In dat jaar heb je zo veel indruk op mij gemaakt. Hoe je was als mens, oprecht, geïnteresseerd, grappig, belangstellend en vooral heel direct. Zo kon je grappen maken maar ook vooral grappen incasseren. Wat ik nooit vergeet is dat je ooit zei; “eva je blijft van ons, je blijft van de biet”. Wat zou je nog graag met mij naar de “dooie hoek” zijn gegaan, daar had je het namelijk vaak over. Lieve cor, ik ga je missen aan de bar, vooral de maandagen, volgens jou “the muppet show” of “de tafel van de biet”. En ook het bekende binnenkomen; heeeeei cor, peelander?. Binnenkort ga ik een duveltje drinken op jou in de dooie hoek. Dikke kus Eva (je bietmeisje)
Eva Muller
9 mei 2018
Lieve Meneer Cor, Ik heb u leren kennen in de lunchroom Victoria van het Adrz ziekenhuis in Zierikzee. U kwam vaak even bij ons zitten en dan kletsten we over voetbal. Een hele tijd geleden kwam u taart brengen voor onze cliënt en mij om te vieren dat u na lange tijd klaar was en voorlopig niet terug hoefde te komen. Ik zag u regelmatig bij de voetbal en dan groette u altijd en maakte we een kletspraatje. Begin mei kwam u weer langs en riep van een afstandje dat het helaas niet goed ging en je weer wekelijks langs zou komen . Ik riep u terug dat ik u telkens als een zonnetje toe zou lachen en de koffie klaar zou zetten. 2 dagen later zag ik u nog in de biet. U grapte nog dat u mij zonder mijn zwarte shirt en schort bijna niet had herkend. Een paar dagen later hoor ik dat u bent overleden. Super goed kende ik u niet, maar ik heb een behoorlijk potje gejankt. U was een hele vriendelijke en lieve man die altijd tijd nam voor een praatje. Ik ga u absoluut missen!!!!!!!! Veel sterkte voor al uw geliefden!!!
Jeanique Hamelink
9 mei 2018
Wat zijn we geschrokken van het bericht van je overlijden, we hebben je jaren geleden ontmoet in Zwolle en zagen elkaar bijna wekelijks. Wat een warm mens en wat hebben we veel gelachen! Je sprak met veel trots over je dochters, hartverwarmend. Wat een gemis, je hebt vollop genoten van het leven, waarschijnlijk meer dan een ander ooit zal doen. Dag lieve Cor! Ik wens de nabestaanden heel veel kracht toe, vooral de meiden!
Henrieck van den Berg en Tessa van den Berg Veldman
9 mei 2018
Hey ouwe reus, We kunnen nog steeds niet onder woorden brengen hoe groot de shock is. Vorige week stonden we nog met je aan de bar. Beetje bijpraten over het voetbalweekend, zoals dat wel vaker gebeurde. Vanzelfsprekend stond ‘t deze maandag ook in het teken van je herstel. We waren blij om je weer op de vertrouwde plek te zien, want dat hadden we al een maand of 3 gemist. Twee dag erna kwam de genadeklap. En hoe hard die klap is, merk ik dagelijks. Als ik je nummer wil toetsen om te vragen hoe laat we richting Granny’s gaan, als ik je wil appen over ‘n scheidsrechtersbeslissing of als ik de laatste grappen aan je kwijt wil. Het is moeilijk om te beseffen dat dat niet meer gaat. Twaalf jaar geleden kwam ik je tegen bij een van die bedrijfsuitjes. Je viel op door je amicale karakter. ‘n Paar jaar later leerde ik je pas echt goed kennen via de medezeggenschap. Ik verliet de ondernemingsraad en jij wilde er in. We hebben daarna nog heel veel anekdotes afgepilst. Veel gediscussieerd over het werk, over voetbal en over scheidsrechters in ‘t bijzonder. Ik weet nog dat ik het begin jouw merk dronk, maar daarvan raakte ik te snel de weg kwijt. Stond ik na afloop bij de Burger King een happy meal te bestellen..... Hebben we de andere dag smakelijk om gelachen. Het resulteerde uiteindelijk in een geweldige vriendschap. Afgelopen dinsdag bracht ik je m’n laatste groet. Sindsdien moeten we het doen met alle anekdotes en herinneringen. Ik zal ze dankbaar koesteren. Rust zacht, lieve Cor.
Alex Pieterse
9 mei 2018
Nooit meer....hey zussie! ! Nooit meer.....jou op de kade zien als we Zierikzee binnen varen. Nooit meer .....samen een biertje drinken in de Biet. Maar voor altijd in ons hart. Maak er een mooi feestje van met de hemelband Cor en doe de groeten aan Bert, Niels, pa en ma. Dag lieve grote broer! Jolanda (je zusje)
Jolanda Kuipers
9 mei 2018

Deel deze pagina

Indien u niet aanwezig kunt zijn kunt u via Live Luisteren alsnog de begrafenis op afstand beluisteren.

© Copyright Steijn Uitvaartzorg |
Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring |
ArtestIQ