Cookies
Met behulp van cookies kunnen we analyses maken en uw ervaring op onze website verbeteren. Bij verder gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer. Lees meer.
Akkoord
telefoon
Een overlijden?
We zijn er voor u!
24 uur per dag…
24/7 Een overlijden?
Wij staan klaar voor u
0111 40 2000

Nazorg

Na de uitvaart

Als de uitvaartplechtigheid achter de rug is, begint vaak de moeilijkste periode: het verwerken van het verlies. Daar zijn geen regels voor, dat doet iedereen op zijn eigen manier. Rouw is niet alleen droefheid, het is een zee van gevoelens. Pijn, verdriet, schaamte of schuld, het komt vaak ongevraagd op. Voor familie en vrienden is het daarom niet gemakkelijk iemand te helpen die rouwt. Toch kunt u veel doen om het verlies voor de rouwende bespreekbaar te maken.

De duur van het rouwproces varieert. Van enkele weken bij een verre kennis tot vele jaren bij het verlies van  een dierbare. Mensen reageren heel verschillend en hebben meer of minder tijd nodig voor verwerking van het verlies.

Wij kunnen u helpen met nazorg door u zelf te bezoeken of te verwijzen naar de juist instanties of u van informatie te voorzien. Wij staan altijd open voor een gesprek of verstrekken u graag de juiste adressen of documentatie. Onderin deze site vindt u adressen en telefoonnummers van een aantal belangrijke (hulpverlenende) instanties.

Ik heb behoefte aan nazorg

NabestaandenLoket

Onze dienstverlening reikt verder dan de uitvaart. Wij weten uit ervaring hoeveel er op u afkomt in de periode na een overlijden en dat hiervoor vaak onnodig kosten worden gemaakt. Wij werken samen met het NabestaandenLoket, om u hierin praktisch en informatief te ondersteunen.

U krijgt van ons een account, welke een overzicht geeft van alle acties die er na een overlijden genomen dienen te worden. Op basis van de situatie van de overledene en uw situatie als nabestaande wordt de online checklist automatisch aangepast. Zo ziet u alleen wat voor uw situatie relevant is.

In de door u te nemen acties wordt u voorzien van uitgebreide informatie die u naar eigen behoefte kunt raadplegen. Daarnaast worden er ook veel zaken automatisch voor u geregeld, zoals het opzeggen van abonnementen, contracten en accounts.

Klik op de onderstaande button om in te loggen.
Heeft u nog geen account? Klik hier om hem aan te vragen

Inloggen

Digitale Checklist

Wat moet er allemaal geregeld worden na een overlijden? Na een overlijden heeft u uiteraard vele zaken die geregeld moeten worden. Daarvoor is een landelijke, digitale checklist samengesteld. U heeft van ons een informatiepakket ontvangen. Daarin treft een brief met inlog code. Daarmee heeft u toegang tot deze checklist. Klik op de afbeelding hiernaast of de onderstaande link voor toegang tot deze checklist. https://www.steunbijverlies.nl/lsv

Voor hulp bij de nazorg


Landelijk Steunpunt Verlies

Barchman Wuytierslaan 89,
3819 AB Amersfoort
Telefoon 033- 461 68 86
Internet www.steunbijverlies.nl

BGNU
Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen
Postbus 484, 3500 AL Utrecht
Telefoon 070- 364 75 00
Internet www.bgnu.nl

SKU
Stichting Keurmerk Uitvaartzorg
Reitseplein 1, 5037 AA Tilburg
Telefoon 013-594 45 34
Internet www.keurmerkuitvaartzorg.nl

Notariskantoor


Klaassen Notarissen

Havenpark 40, 4301 CE Zierikzee
Telefoon 0111- 698 181
Internet www.klaassennetwerknotarissen.nl

Beijsens & Zonnevylle Notarissen
Havenpark 21, 4301 JG Zierikzee
Telefoon 0111- 415 051
Internet www.andriessenzonnevylle.nl

Verzekering


Nuvema Uitvaartverzekering

Postbus 1020, 1200 BA Hilversum
Telefoon 035-548 08 08
Internet www.nuvema.nl

Hulp nodig?

Telefoon 0111 40 2000
info@steijnuitvaartzorg.nl

Deel deze pagina

Indien u niet aanwezig kunt zijn kunt u via Live Luisteren alsnog de begrafenis op afstand beluisteren.

© Copyright Steijn Uitvaartzorg |
Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring |
ArtestIQ