Cookies
Met behulp van cookies kunnen we analyses maken en uw ervaring op onze website verbeteren. Bij verder gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer. Lees meer.
Akkoord
telefoon
Een overlijden?
We zijn er voor u!
24 uur per dag…
24/7 Een overlijden?
Wij staan klaar voor u
0111 40 2000

Wat gaat een uitvaart kosten?

De kosten van een uitvaart

De kosten van een uitvaart. Die is voor elke uitvaart anders. Graag wilt u op waardige en respectvolle wijze afscheid nemen van uw partner, kind, ouder, grootouder of andere dierbare. Een uitvaart kost uiteraard geld, daar ontkomt u niet aan. Hoeveel is natuurlijk afhankelijk van uw persoonlijke wensen.

Uw wensen zijn leidraad bij het verzorgen van de uitvaart

Ook zijn de kosten van de uitvaart afhankelijk van uw gemeente. Indien u vrijblijvend een overzicht wenst van de te verwachten kosten klik dan hier. Belangrijk voor u om te weten is dat wij, ongeacht of u wel of niet verzekerd bent, altijd de uitvaart voor u kunnen verzorgen volledig naar wens. Wij zijn van mening dat er voor vrijwel ieder budget een goed afscheid kan worden verzorgd.

Wilt u weten wat u kunt verwachten wat betreft de prijzen rondom de uitvaart? Leg uw wensen of vragen aan ons voor. Informeer naar de prijzen voor een begrafenis of crematie.

Vraag prijzen op

Hoe wenst u uw uitvaart?

Zet uw uitvaartwensen
in alle rust op papier.
Voorkom onduidelijkheden
voor nabestaanden met
onze gratis wilsbeschikking.

Direct aanvragen

Gratis wilsbeschikking

Indien u niet aanwezig kunt zijn kunt u via Live Luisteren alsnog de begrafenis op afstand beluisteren.

© Copyright Steijn Uitvaartzorg |
Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring |
ArtestIQ