Cookies
Met behulp van cookies kunnen we analyses maken en uw ervaring op onze website verbeteren. Bij verder gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer. Lees meer.
Akkoord
telefoon
Een overlijden?
We zijn er voor u!
24 uur per dag…
24/7 Een overlijden?
Wij staan klaar voor u
0111 40 2000

Uitvaart regelen Renesse: begrafenis of crematie

Uitvaartverzorging in Renesse en omgeving

Bent u op zoek naar een uitvaart verzorger in Renesse en omgeving? Een compleet verzorgde begrafenis of crematie in Renesse? Is dat waar u zich op oriënteert? Een overlijden komt altijd onverwachts. U zit in deze emotionele periode vol vragen en in deze tijden van verdriet staat u ook nog voor de opgave om een waardig afscheid te verzorgen. Als nabestaanden staat u voor moeilijke keuzes en zijn er beslissingen die genomen moeten worden. Kiezen voor een begrafenis of een crematie is daar een van. Steijn Uitvaartzorg staat u graag persoonlijk, betrokken en deskundig bij. Praktische zaken nemen wij voor u uit handen. Samen zorgen voor een respectvol laatste eerbetoon aan de overleden persoon.

Is uw dierbare partner, vriend, kennis of familielid overleden? Let op, bekijk eerst welke praktische zaken u direct moet regelen.

Overleden, wat nu?
begrafenis crematie uitvaart

Uitvaart in Renesse regelen

Zodra de arts een overlijden constateert, bevestigt en wettelijk documenteert, zijn wij als Steijn Uitvaartzorg daar om u te helpen bij het verzorgen van de uitvaart in Renesse. Vanaf het moment van overlijden bespreken we samen met u de wensen rondom de uitvaart van de overledene. Wellicht zijn of waren er wensen kenbaar gemaakt door de overleden persoon. Misschien waren er geen wensen en staat u als nabestaanden voor de opdracht om een passend laatste afscheid te regelen voor uw dierbare. Of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Renesse, uw wensen staan centraal en de meeste praktische zaken nemen wij voor u uit handen.

Tijdens de emotionele tijden rondom de uitvaart ontzorgen wij u en staan wij u persoonlijk, betrokken en deskundig bij. Ontdek wat u moet regelen bij een uitvaart. 

Regel de uitvaart
Uitvaart

Begrafenisondernemer in Renesse

Kiest u voor een begrafenis in Renesse? Om de begrafenis helemaal naar wens te regelen gaan we samen kijken welke onderdelen u graag gerealiseerd ziet worden. U moet denken aan praktische zaken zoals: kledingkeuze, het rouwvervoer en het zelf dragen van de kist. Heeft u al nagedacht over de kist en of u kiest voor bloemen, welke rouw- of afscheidskaart u neemt en of u gebruik wilt maken van de beschikbare rouwkamer?

Samen gaan we voor een passend en waardig afscheid van uw dierbare familielid of kennis. Ervaar onze persoonlijk betrokken en deskundige rol als begrafenisondernemer bij het verzorgen van de begrafenis in Renesse.

Begrafenis laten verzorgen
uitvaart crematie begrafenis

Plechtige crematie laten verzorgen in Renesse?

Kiest u voor een crematie in Renesse? Als uitvaartbegeleider staan wij u bij in moeilijke tijden en helpen wij u bij het verzorgen van een crematie. U staat voor een aantal belangrijke beslissingen rondom de uitvaart van een geliefde. Zo kiest u een kist, het type rouwvervoer en de kleding. Uiteraard gaat u zelf over de invulling van bijvoorbeeld de afscheidsdienst. Is er een voorkeur voor muziek? Dat is geen probleem, uw wensen staan centraal. Heeft u een bepaalde voorkeur voor een crematorium bij u in de buurt. Door onze nauwe samenwerking met de verschillende partners kunt u onder andere terecht bij crematoria in Middelburg, Goes, Spijkenisse of Rotterdam. Wenst u een crematorium buiten de regio? In overleg bespreken we uw mogelijkheden.

We staan u persoonlijk, betrokken en deskundig bij tijdens de periode van het overlijden. Steijn Uitvaartzorg neemt praktische zaken uit handen en ontzorgt u tijdens de emotionele periode. U kiest na de crematie uit een van onze urnen of u kiest voor uitstrooiing van het as. Iedere vorm die u wenst is bespreekbaar.

Crematieplechtigheid regelen
Steijn Uitvaartzorg

Steijn Uitvaartzorg voor begrafenissen en crematie op het eiland

Of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Renesse. Bij Steijn Uitvaartzorg regelt u de uitvaart in Renesse volgens uw eigen wensen. Uw uitvaartbegeleiders Jaco Steijn staan al sinds 1998 nabestaanden bij. Steijn Uitvaartzorg verzorgt uitvaarten in de regio Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland en in de omgeving daarvan.

Regel een uitvaartplechtigheid met een respectvol laatste eerbetoon voor uw dierbare familielid of kennis. Stel met uw uitvaartbegeleider de uitvaart samen en ga voor een waardig afscheid. Ontdek het team van Steijn Uitvaartzorg, die u bijstaat in de hectische en verwarrende periode van verlies.

Jaco Steijn
Directeur/Uitvaartleider RU
Leny Dooge - van der Maas
Verzorgster/Algemeen medewerkster
Sarine – Leny – Jacomien
De verzorgsters
Laat uw wensen achter

Hoe wenst u uw uitvaart?

Zet uw uitvaartwensen
in alle rust op papier.
Voorkom onduidelijkheden
voor nabestaanden met
onze gratis wilsbeschikking.

Direct aanvragen

Gratis wilsbeschikking

Indien u niet aanwezig kunt zijn kunt u via Live Luisteren alsnog de begrafenis op afstand beluisteren.

© Copyright Steijn Uitvaartzorg |
Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring |
ArtestIQ