Cookies
Met behulp van cookies kunnen we analyses maken en uw ervaring op onze website verbeteren. Bij verder gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer. Lees meer.
Akkoord
telefoon
Een overlijden?
We zijn er voor u!
24 uur per dag…
24/7 Een overlijden?
Wij staan klaar voor u
0111 40 2000

Uitvaart Schouwen-Duiveland: begrafenis of crematie

Uitvaartverzorging in Schouwen-Duiveland

Bent u op zoek naar uitvaartverzorging op Schouwen-Duiveland? In tijden van een overlijden komen er vele emoties vrij. Een onzekere tijd, waarin veel zaken op u afkomen die ogenschijnlijk snel geregeld moeten worden. Als nabestaanden bent u verantwoordelijk voor het organiseren en het verzorgen van de uitvaart van de overledene. Heeft uw dierbare familielid overlijdenswensen achtergelaten? Of kwam het overlijden zeer onverwacht? Bij het regelen van een uitvaart op Schouwen-Duiveland kiest u uit een begrafenis of een crematie. In deze emotionele periode staan wij altijd voor u klaar en nemen we uw praktische zaken uit handen.

Is uw dierbare overleden? Let dan op een aantal praktische zaken. Bekijk wat u direct moet regelen.

Overleden, wat nu?
begrafenis crematie uitvaart

Een uitvaart op Schouwen-Duiveland regelen?

Zodra de dienstdoende arts een overlijden registreert en wettelijk documenteert, kunnen we gaan kijken naar de door uw gewenste uitvaartverzorging. Samen kijken we naar alle wensen rondom de uitvaart op Schouwen-Duiveland. Welke wensen liet de overledene achter? Zijn deze er niet? Dan bent u als direct familielid of nabestaande verantwoordelijk voor het verzorgen van de uitvaart. U mag keuzes maken en beslissingen nemen over de invulling van de uitvaart. U heeft de belangrijke taak om de overledene een laatste afscheid te geven die hij of zij verdient.

Of u nu kiest voor een uitvaart in de vorm van een begrafenis of een crematie. Bij Steijn Uitvaartzorg staan uw wensen centraal en bepaalt u de complete uitvaart. In overleg bespreken we alle mogelijkheden die er voor u als nabestaande zijn.

Maak uw uitvaartwensen kenbaar. We staan u persoonlijk en betrokken bij, geven u steun en nemen u praktische zaken direct uit handen. Een waardig afscheid samenstellen? 

Regel de uitvaart
Uitvaart

Dé begrafenisondernemer van Schouwen-Duiveland

Kiest u voor een begrafenis in Schouwen-Duiveland? Ontdek wat u allemaal zelf kunt bepalen bij het regelen van een begrafenis. Begrafenisondernemer Jaco Steijn van Steijn Uitvaartzorg zet uw wensen met betrekking tot de begrafenis centraal en realiseert ze. Heeft u een voorkeur voor een locatie voor de afscheidsdienst? Geen probleem! Ook de invulling van de afscheidsdienst stelt u zelf samen. Hoe vult u de begrafenis verder in? Heeft u al nagedacht over kleding? Welke kist u wenst en of er voorkeur is voor het rouwvervoer. Wilt u bijvoorbeeld de laatste eer bewijzen door zelf de kist te dragen naar de laatste rustplaats? Wel of geen bloemen? Of hoe denkt u over de rouwbrief? Uiteindelijk kiest u ook voor een grafsteen die aan de wensen van u als nabestaanden voldoet. De mogelijkheden voor het samenstellen van een begrafenis zijn ruim en divers.

Kiest u voor een begrafenisondernemer die u in moeilijke en vooral emotionele tijden bijstaat en u de zorgen rondom de uitvaart uit handen neemt? Ontdek waarom wij al jaren begrafenissen verzorgen.

Begrafenis laten verzorgen
uitvaart crematie begrafenis

Crematie laten verzorgen bij Uitvaartzorg Schouwen-Duiveland

Kiest u voor een crematie op Schouwen-Duiveland of bij een crematorium van een van onze partners uit de regio in Middelburg, Goes, Spijkenisse of Rotterdam? Dan staat u voor een emotionele zware periode. Het verlies van een dierbaar familielid of kennis brengt u veel verdriet. Een crematie regelen is dan een moeilijke en zware taak voor nabestaanden. Steijn Uitvaartzorg geeft u in deze periode steun en helpt u persoonlijk en betrokken bij het regelen van een crematieplechtigheid. Wij ontzorgen u van praktische zaken. De kleinste dingen nemen we u uit handen. De invulling van de crematie bepaalt u wel zelf.

In overleg kijken we naar praktische zaken zoals de keuze voor een kist, rouwvervoer, bloemen, drukwerk en of u gebruik wilt maken van de rouwkamer. Daarnaast kiest u de gewenste urn. Vervolgens mag u in overleg met ons gaan nadenken over de invulling van afscheidsdienst. Waar wilt u deze houden? Welke elementen moeten terugkomen in de dienst? Allemaal praktische zaken die u zelf mag bepalen.

Wij staan 24/7 persoonlijk, deskundig en betrokken voor u klaar bij het samenstellen van een respectvol laatste eerbetoon.

Crematieplechtigheid regelen
uitvaart begrafenis crematie

Uw wensen staan centraal bij een begrafenis of crematie op Schouwen-Duiveland

Of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie; Steijn Uitvaartzorg heeft ruim 10 jaar ervaring met het verzorgen uitvaarten. In het afgelopen decennium regelden we al vele begrafenissen en crematies in de regio Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland en omgeving. Laat u voor, tijdens en na de uitvaart door ons ontzorgen.

Wij zijn nadrukkelijk actief in:

Kiest u voor een uitvaart in de vorm van een begrafenis of een crematie op Schouwen-Duiveland? Samen met de nabestaanden en de familie gaan we voor een waardig afscheid en zorgen we voor een passend laatste eerbetoon aan uw dierbare familielid, vriend of kennis. Regel een persoonlijke uitvaartplechtigheid en richt de uitvaart in naar uw wensen.

Jaco Steijn
Directeur/Uitvaartleider RU
Leny Dooge - van der Maas
Verzorgster/Algemeen medewerkster
Sarine – Leny – Jacomien
De verzorgsters
Laat uw wensen achter

Hoe wenst u uw uitvaart?

Zet uw uitvaartwensen
in alle rust op papier.
Voorkom onduidelijkheden
voor nabestaanden met
onze gratis wilsbeschikking.

Direct aanvragen

Gratis wilsbeschikking

Indien u niet aanwezig kunt zijn kunt u via Live Luisteren alsnog de begrafenis op afstand beluisteren.

© Copyright Steijn Uitvaartzorg |
Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring |
ArtestIQ